Hotel Hermes Budva

Sadržaji i usluge

Hotel Hermes Budva nudi klimatizovane sobe i garažu u okviru hotela. Gostima hotela Hermes Budva su na raspolaganju recepcija koja radi 24 sata, teretana, besplatni bežični internet kao i odjel za prtljag.

Hotel Hermes nudi poslugu u sobi. Usluga organizovanja izleta i iznajmljivanja automobila i bicikala je dostupna u okviru hotela.

Buffet doručak u hotelu

Po jutru se dan poznaje!
Buffet doručak svaki dan od 07.30h do 10.30h

Bez obzira kakvu vrstu doručka više volite – engleski ili kontinentalni, švedski sto hotela Hermes sadrži sve što Vam je potrebno za dobar početak novoga dana. Slani ili slatki, obilan ili laganiji – izbor je na Vama! Naš bogati švedski sto nudi sve potrebno za savršen doručak

Rent a car

Bilo da ste na porodičnom odmoru, poslovnom putu, našu rent-a-car uslugu možemo u potpunosti prilagoditi vašim potrebama. Imamo nova i kvalitetna vozila koji će Vam sigurnost i osjećaj luksuza.

Teretana

Naša teretana omogućuje Vam da za vrijeme boravka u našem hotelu ne odustanete od svog treninga i brige o tijelu. Vježbajte u našoj teretani koja je besplatna za goste hotela.

Izleti

U okviru hotela Hermes vršimo organizaciju izleta i ekskurzija po najatraktivnijim destinacijama Crne Gore i okoline.

Manastir Ostrog

Skadarsko jezero

Dubrovnik

Boka Kotorska

Splavarenje Tarom

Ronjenje

Više informacija potražite na recepciji hotela HermesKontaktirajte nas direktno i ostvarićete povoljnosti tokom boravka u našem hotelu.

Za sve informacije stojimo na raspolaganju.